Sixten

Dagens Sixten

Vi spenderade hela kvällen igår åt att organisera och packa allt i lägenheten. När alla barnen sov vid tio körde vi vuxna på några timmar till och var inte i säng förrän två. Då tyckte Sixten att det var dags att vakna. Klockan var satt till sex imorse eftersom Hans skulle ställa ut alla kartonger på balkongen så att städfirman kommer åt bra medan jag var på spinning i Sickla. Sammanlagt har jag med andra ord sovit en timme. Det känns i kroppen och huvudet.

Nu är i alla fall ALLT klart inför flytten imorgon så ikväll ska vi alla fira med ett besök på Texas Longhorn vid Hammarbyterassen.

Morgondagen ska Sixten spendera med sin mormor i Jarlaberg tillsammans med Tom. Det blir ersättning i flaska för Sigge och jag hoppas jag kan hämta honom vid tre så sex timmar ska vi vara ifrån varandra. Annars har vi bara varit ifrån varandra max en timme när jag har tränat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alex 4 december, 2009 at 13:39

  Får jag bara vara lite petig? Som svensklärare menar jag.

  Tid tillbringar man.
  Pengar spenderar man.

  Så, nu känns det bättre.

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Tid ÄR pengar. 🙂

  [Svara]

 • Svara Alex 4 december, 2009 at 13:39

  Får jag bara vara lite petig? Som svensklärare menar jag.

  Tid tillbringar man.
  Pengar spenderar man.

  Så, nu känns det bättre.

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Tid ÄR pengar. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar