Lofsan

Dagens planer

God morgon!

I dag vaknade jag inte av Sixten som bökar i min armhåla utan av att det var ett fasligt stök utanför sovrumsfönstret. Vi bor ju på fjärde våningen och ovanför grannhusens tak kan man säga så att någon kan störa utifrån är väldigt otippat. Jag lutade mig fram och lyfte på rullgardinen och möttes då av ett skäggigt ansikte på en karl som i princip hängde upponer precis utanför fönstret. Det visade sig att han knackade bort våra meterlånga istappar som hängt på stuprännan senaste veckorna. Tur att jag hade täcket kring mig annars kanske han hade ramlat ner i blotta förskräckelsen.

Vi har ätit vår frukostgröt härhemma och väntar på min arma moder och en av mina allra käraste systrar. Vi ska ta en sväng på stan och bland annat finslipa packningen till Tandådalen om tre veckor. Åh vad härligt det ska bli!

I eftermiddag hoppas jag hinna med ett ordentligt löppass på gymmet, jag är riktigt öm i ryggen efter gårdagens pass så jag är nöjd. Alltid lite snopet när man tycker att man kört på tungt och bra och så känns det ingenting dagen efter.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Lilla Duktig 5 januari, 2010 at 23:29

    Åh. Jag kan knappt bärga mig inför träningsstarten.
    Hade tänkt imorgon, men det visade sig att det var en röd dag imorgon… Vem visste det liksom? När man är mammaledig så är ju alla dagar lördagar!

    [Svara]

  • Lämna kommentar