Sixten

Dagens Mamma, Dagens Sixten & en burgare

Nu är vi inpackade i bilen och Sixten somnade där bak i höjd med Infra city. Vi får se om han gillar Audi Q7 lika mycket som vi.

I morse hängde Veronica och jag på låset på Sats och fyrade av ett hejdundrade ryggpass. Mitt mål var att klara av 10 chins innan jul men jag fokuserade mer på löpningen i november och december (med gott resultat) så jag gör en ny satsning nu istället så får vi se när det blir 10. I dag körde jag 6,5,4 själv. Skulle jag satsa järnet skulle jag ha klarat 7 tror jag.

Vi satsade på matsäck istället för att stanna på äcklig vägkrog på väg upp så Hans stekte hemgjorda nötfärsburgare med halloumi och avokado som vi ska smaska på. Jag är hungrig redan innan vi passerat Uppsala så jag ska tigga till mig ett nafs snart. Dessutom har jag massa godis kvar från igår som jag ska smaska på. Det är ju mysigt att åka bil!

Mamma och Agnes är redan framme i Tandådalen så nu väntar jag på rapport på stugstatusen. Spännande.

Dagens Mamma har sin nya tröja från Diesel inköpt på Harrods. Sickan kör på Gap och inviger ny scarf med USA-tema. Snygging!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar