Sixten

Dagens Mamma & Dagens Sixten

IMG_1664

IMG_1671

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Josephine 19 september, 2009 at 16:24

  Det borde nästan va förbjudet att va så snygg och fräsch som du är när man precis fått barn;-)! *S* En annan har kämpat som en galning i snart ett halvår och börjar äntligen se ut lite som jag gjorde innan (förutom alla j*vla bristningar)… Du har förövrigt en väldigt härlig blogg!

  /Josephine

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  TACK!! Jag slapp bristningar, var inställd på att jag skulle få några men icke… Med mycket tur och bra gener fattade min kropp att den skulle bli som vanligt igen! Sixten är grym på att sova på nätterna och min man tar mycket av nattandet, om jag inte fick sova skulle jag inte må så bra som jag gör just nu!

  [Svara]

 • Lämna kommentar