Träning

Dagens Mamma

Idag har jag haft en fullspäckad dag. Vi har varit på KS (mer om det i ett senare inlägg), tränat, ätit lunch, shoppat och nu är vi och hämtar vår nya bil. Jag har inte sett den än men den verkar riktigt bra, och snygg. Vi kommer inte att byta modell men årsmodell och utrustning. Jag kommer nog gilla backkameran och automatlådan mest. 🙂

Dagens träning fokuserade på styrka. Först blev det 60 min powerwalk och sedan 45 min styrka på Odenplan. Jag körde två cirklar med fyra övningar i varje, tre varv på varje cirkel och avslutade med tre superset ben.

Sixten och jag stannade kvar inne på minisats en lång stund och lekte massa. Sixten gick faktiskt lite mer även om han helst ville krypa. Populärast var den flera meter höga rutschkanan som han klättrade upp och nerför 15 gånger.

Gick en sväng ner till Gallerian och NK på eftermiddagen. Köpte bl.a. en ny extern hårddisk, min Mac är full med 28000 bilder vi tagit på Sixten det senaste året. Det blir några bilder per dag… Men med 250 gb extra så ska jag föra över och radera från datorn så den blir så där härligt snabb igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara MansonDust 12 augusti, 2010 at 18:03

  Hehe, tänk den som fick höra nåt sånt ! :O 😀 Lyllos dig. Min rumpa är på väg ner mest.. haha.

  [Svara]

 • Svara MansonDust 12 augusti, 2010 at 18:03

  Hehe, tänk den som fick höra nåt sånt ! :O 😀 Lyllos dig. Min rumpa är på väg ner mest.. haha.

  [Svara]

 • Lämna kommentar