Lofsan

Dagens Mamma

Jag fick tuppjuck av att sitta hemma så när Jenny avbokade beslutade jag mig för en promenad. Vi kom bara ett kvarter ner på Drottninggatan innan jag kom på att Sixtens morfar nog ville ha lite besök på jobbet så vi fikade frukt och lekte med Sixten.

Sedan bjöd jag hem oss på middag hemma hos Agnes och Henric vid Henriksdalskajen. Fast jag gick och handlade maten själv så det blev inte såå snyltigt! Elin kom också, och Simon också så till slut hade vi fullt hus!

Sigge och jag fick skjuts hem av Hans och nu sitter Sixten, Tom och jag och spelar super mario. Hans är på något möte men när han är hemma ska jag kila upp till Odenplan för lite kvällsträning. Förutom promenaden igår och idag har det inte blivit någon träning och som tur är är Sats öppet till 24. Så är livet med småbarn…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar