Lofsan

Dagens Mamma

IMG_0289

Idag går vi bara och skrotar här på grisfarmen. Egentligen första dagen sedan Sixten föddes som vi inte har någonting överhuvudtaget inplanerat. Förutom en eftermiddagsprommis då. Och det är SÅ skönt!

Här nere på kontinenten är det fortfarande högsommar, till skillnad från storstan därhemma där jag har varm tröja med mig överallt. Hans har jobbat med sommarkänslan genom att klippa gräsmattan medan Sixten och jag hade matstund i skuggan på altanen.

Nu sitter vi vuxna i varsin solstol och dricker coca cola light medan Sixten slaggar i vagnen. Nice!

Morfar Tomas RayBan sitter bra på Mamman...

Morfar Tomas RayBan sitter bra på Mamman...

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Morfar Tomas 19 augusti, 2009 at 16:40

  Hörrni! Faen vad jag blir avis! Är det så att ni inte har något att göra kan jag snabbt räkna fram fem grejor som det går att arbeta med!! Kom igen bara..;-))

  [Svara]

 • Svara Morfar Tomas 19 augusti, 2009 at 16:40

  Hörrni! Faen vad jag blir avis! Är det så att ni inte har något att göra kan jag snabbt räkna fram fem grejor som det går att arbeta med!! Kom igen bara..;-))

  [Svara]

 • Lämna kommentar