Lofsan

Dagens Mamma

IMG_1618

Dagens Mamma kom i sina Acnejeans idag. Okej, knappen går inte att stänga. Men ändå. Lyckan är total!

Hans är och jobbar några timmar. Sixten ska få på sig lite kläder sedan ska vi promenera till Sickla och möta pappan. Lite klädshopping idag kanske?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jenny 10 augusti, 2009 at 10:34

  JAg tror jag slutar tycka om dig nu. hehe. efter tre månader kommer jag inte i närheten imina gamla jeans.. oki jag gick upp 23 kg .. katastrof .. mm men mina höfter o rumpa är fy fan stora.. MEn det kommer. du får peppa mig på gymet sen.. jeho

  Idag blir det ben kör för mig. .jag är jätte jätte svag i mina ben… När får du sätta igång igen? IDag blir det medborgar platsen för mig. syster yster tar odågan.. puss på dig

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Mitt mål är att köra igång mjukt med träningen om tre veckor, exakt i dag faktiskt. Men det h’nger på att jag får ordning på bäckenbotten som är helt fucked up. Kan inte knipa strålen liksom… Ja, fan vad vi ska pumpa på gymmet!

  [Svara]

 • Svara Jenny 10 augusti, 2009 at 10:34

  JAg tror jag slutar tycka om dig nu. hehe. efter tre månader kommer jag inte i närheten imina gamla jeans.. oki jag gick upp 23 kg .. katastrof .. mm men mina höfter o rumpa är fy fan stora.. MEn det kommer. du får peppa mig på gymet sen.. jeho

  Idag blir det ben kör för mig. .jag är jätte jätte svag i mina ben… När får du sätta igång igen? IDag blir det medborgar platsen för mig. syster yster tar odågan.. puss på dig

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Mitt mål är att köra igång mjukt med träningen om tre veckor, exakt i dag faktiskt. Men det h’nger på att jag får ordning på bäckenbotten som är helt fucked up. Kan inte knipa strålen liksom… Ja, fan vad vi ska pumpa på gymmet!

  [Svara]

 • Svara skolfux 10 augusti, 2009 at 10:35

  Funderar oxå på att ta en tur till sickla. Alldeles själv! Läskigt…

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Tycker du bättre om Forum än Sickla?

  [Svara]

 • Svara skolfux 10 augusti, 2009 at 10:35

  Funderar oxå på att ta en tur till sickla. Alldeles själv! Läskigt…

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Tycker du bättre om Forum än Sickla?

  [Svara]

 • Svara Bea 10 augusti, 2009 at 13:45

  Försvann magen direkt när Sixten föddes?

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Nä, det kan jag inte påstå. Men den drog ihop sig lite grann varje dag. Nu är det mest hud på framsidan och lite fett vid kärlekshandtagen kvar.

  [Svara]

 • Svara Bea 10 augusti, 2009 at 13:45

  Försvann magen direkt när Sixten föddes?

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Nä, det kan jag inte påstå. Men den drog ihop sig lite grann varje dag. Nu är det mest hud på framsidan och lite fett vid kärlekshandtagen kvar.

  [Svara]

 • Svara Josse 10 augusti, 2009 at 18:03

  Okej vad bra! 🙂 Joo här går allt bra, vi är ju dock inga proffs.. vi hade tillexempel aldrig ens bytt en blöja eller klätt på en bebis när Frida föddes. Men det där sitter nog i en för det går så bra så ändå. Vi hjälps åt med allt, till och med amningen haha för ibland måste jag pumpa ur ena bröstet när tösen bara orkar äta från det ena. Då får Johan göra det haha! Kramar

  [Svara]

 • Svara Josse 10 augusti, 2009 at 18:03

  Okej vad bra! 🙂 Joo här går allt bra, vi är ju dock inga proffs.. vi hade tillexempel aldrig ens bytt en blöja eller klätt på en bebis när Frida föddes. Men det där sitter nog i en för det går så bra så ändå. Vi hjälps åt med allt, till och med amningen haha för ibland måste jag pumpa ur ena bröstet när tösen bara orkar äta från det ena. Då får Johan göra det haha! Kramar

  [Svara]

 • Lämna kommentar