Lofsan

Dagens Mamma

Vaknade på fel sida men efter en dusch, lite smink på nosen och nu med världens bästa Karin på besök är jag glad igen!

IMG_1599

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara jennyn 9 augusti, 2009 at 14:36

  tant säger jagbara. lite avundsjuk blir man ju. jag blev en jävla fet val när jag va gravid o jag ser hemsk ut nu

  vi ses när jag gått ner igen va. hahaha nej snart ses vi.. o självklart vågar du säga till Jag sa inte till men jagpratade högt i telefonen om hur jävla äckligt irreterad jag blir på såna människo.. mohahaha

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Men vi ska ju gymma fett hårt och powerwalka och bli milfar!

  [Svara]

  skolfux Reply:

  Jag ska jobba stenhårt på att bli en milf. Jag tänker banne mig inte säcka ner mig totalt när jag går hemma. Milf är rätta grejen, helt klart 😉

  [Svara]

 • Svara jennyn 9 augusti, 2009 at 14:36

  tant säger jagbara. lite avundsjuk blir man ju. jag blev en jävla fet val när jag va gravid o jag ser hemsk ut nu

  vi ses när jag gått ner igen va. hahaha nej snart ses vi.. o självklart vågar du säga till Jag sa inte till men jagpratade högt i telefonen om hur jävla äckligt irreterad jag blir på såna människo.. mohahaha

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Men vi ska ju gymma fett hårt och powerwalka och bli milfar!

  [Svara]

  skolfux Reply:

  Jag ska jobba stenhårt på att bli en milf. Jag tänker banne mig inte säcka ner mig totalt när jag går hemma. Milf är rätta grejen, helt klart 😉

  [Svara]

 • Svara alfvan 9 augusti, 2009 at 21:27

  Jag önskar att jag hade haft lite mer magmuskler innan jag blev gravid – då hade jag nog också sett vettig ut… 😀

  Men nu sitter en bilrung med fluff (lös hud mest) runt magen som jag inte orkar hålla in…

  [Svara]

 • Svara alfvan 9 augusti, 2009 at 21:27

  Jag önskar att jag hade haft lite mer magmuskler innan jag blev gravid – då hade jag nog också sett vettig ut… 😀

  Men nu sitter en bilrung med fluff (lös hud mest) runt magen som jag inte orkar hålla in…

  [Svara]

 • Svara Anki 9 augusti, 2009 at 22:09

  Känner igen det där med att äta middag sent… och att amma. Vet inte om jag lyckas slå 8 timmar men nära på=) Min lillgosse brukar äta var annan till var tredje timme men i natt sov han 7 timmar i streck! Mina bröst höll dock på att sprängas=) Du ser fantastiskt ut, jag har däremot aldrig varit så otränad som nu. Men men bara bita i det sura och ta sig upp igen=)

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Tack! Ja, fan vad de käkar! Men det verkar gå i vågor för idag har han inte ätit lika länge de gånger han ätit. Det viktigaste med träningen är nog att få in bra rutiner så får du resultat.

  [Svara]

 • Svara Anki 9 augusti, 2009 at 22:09

  Känner igen det där med att äta middag sent… och att amma. Vet inte om jag lyckas slå 8 timmar men nära på=) Min lillgosse brukar äta var annan till var tredje timme men i natt sov han 7 timmar i streck! Mina bröst höll dock på att sprängas=) Du ser fantastiskt ut, jag har däremot aldrig varit så otränad som nu. Men men bara bita i det sura och ta sig upp igen=)

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Tack! Ja, fan vad de käkar! Men det verkar gå i vågor för idag har han inte ätit lika länge de gånger han ätit. Det viktigaste med träningen är nog att få in bra rutiner så får du resultat.

  [Svara]

 • Lämna kommentar