Träning, Videobloggar

Dagens hemmaträning

[videofyme id=”557556″ width=”480″ height=”360″]

Med Hans bortrest i fyra dagar och en intensiv arbetsbelastning så får jag lösa träningsprojektet på det minst smidiga sättet; nämligen hemmaträning. Jag har precis kört dessa fyra övningar i klippet ovan plus en extra för baksidan av axeln. Varje övning fick tre lite längre intervaller i form av 60 sekunder, 45 sekunder, 30 sekunder med 15 sekunder vila mellan varje omgång. Baksida och framsidan av kroppen växelvis med mestadels fokus på baksidan av kroppen. Alltid mest fokus på baksidan av kroppen!

Annars: jobbat med omdömesskrift hela dagen och jag börjar se ljuset i tunneln. Något mörkare vid horisonten är dock den storm som strax drar in över New York. SAS har ställt in alla avgångar, floderna kring Manhattan svämmar över och vår New Yorkresa är hotad. Jag hoppas så att stormen drar vidare, att vattnet hinner dra sig undan och att flygen börjar gå igen så att vi kan åka till New York på torsdag. Det vore så sjukt floppat om allt blir inställt med Hans möten, hotell, flyg, shopping. Big failure!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Cecilia Fridh 29 oktober, 2012 at 22:09

  Håller verkligen tummarna för att ni ska kunna åka iväg på eran resa.

  [Svara]

 • Svara Ulrika 29 oktober, 2012 at 22:41

  Hm jag ska minsann önska mig sådana där band i julklapp om jag kan hålla mig till dess. Har du lovisa någon uppfattning vilka band som är bäst om det nu finns olika märken att välja på? Hoppas ni kommer iväg till NY!

  [Svara]

 • Svara Helena 30 oktober, 2012 at 00:20

  Jag måste bara säga tack! Det här inlägget fick mig att faktiskt gå ner och haka på TRX:en och köra ett liknande pass nu på kvällen. Så blev det lite träning idag ändå! 🙂

  [Svara]

 • Svara Sandra 30 oktober, 2012 at 10:25

  Håller alla tummar för att ni kommer iväg! Jag är också själv med barnen nu i veckan och blev peppad bara av att veta att du också är det. Heja heja, nu ska jag också vara en glad och stark mamma och inte tycka det är för jobbigt. Tänk va energi du kan ge på alla sätt! Tack!

  [Svara]

 • Svara Marie 30 oktober, 2012 at 18:03

  Var hittar jag TRX att köpa?

  [Svara]

 • Svara prom 2011 short dresses 12 december, 2013 at 14:48

  Nice blog here! Also your web page loads upward fast! What web host are you using? Can I buy your affiliate link to your sponsor? I wish my web site loaded way up as quick as the one you have lol

  [Svara]

 • Lämna kommentar