Träning

Dagens & Gårdagens träning

Efter torsdagskvällens ”uppesittarkväll” som Sigge bjöd på valde jag att stå över fredagmorgonens spinningpass. Det känns som ett helt rätt beslut. Jag kompenserade det med två powerwalks på 60 min vardera till och från barnmorskan.

Idag körde jag ben på Sats i Nacka Strand, mitt gamla crib!

Dagens övningar:

Uppvärmning på löpband: 5 min+5 min jogging 9+10 km/h
Knäböj i smithmaskin: 20 kg, 40 kg*3 + stång 7 kg
Utfall på steplåda: 5 kg
Utfall med skivstång: 20 kg
Benpress: 60 kg
Crunches i maskin

Första joggingen sedan december kändes bättre och lättare än förväntat. Jag kommer att öka tiden på joggingen successivt och hålla nere hastigheten första passen. Det ska bli spännande att se hur kroppen reagerar på detta. Den tycker ju inte att det är tufft att gå med vagnen längre. Ingen idé att använda pulsregistrering då.

Jag gick hem från gymmet vilket innebär en powerwalk på 60 min.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar