Lofsan

Dagen idag

Jag gillar inte att blogga utan bilder men ibland blir det så… 🙁

Sixten är lite snorig, sover oroligt på nätterna och går runt med ett finger i munnen så kanske är det en tand på G? Det var skönt att han (och jag) sov länge idag istället eftersom han krånglade från 05 och framåt. Vi vaknade inte förrän 0945, lyx!

Dagen startade med ett lite längre och tuffare träningspass; 20 min styrka och 60 min cykel. Spinningpasset är egentligen 45 min varav 37 effektiva men jag var där mycket tidigare så när jag var klar med styrkan (superset idag) satte jag mig på cykeln och körde 20 min själv med egna intervaller i väntan på att passet skulle köra igång. Igår kväll hade jag väldigt ont i fogarna mellan benen, antingen är det knäböjen eller bebisen som borrar därnere, oavsett så stryker jag fr.o.m. nu knäböj från träningsschemat och kör benspark och lårcurl i maskin istället.

Vi åt lunch tillsammans med min pappa på Pong på Drottninggatan. De fryser inte sin fisk så jag beställde räka, avokado och vegetariska rullar istället för mina älskade laxbitar, men det smakade gott det med! Sixten gjorde sedan en Eriksgata på morfars jobb. Ett stopp vid varje rum för att motta folkets jubel…

Tidigare ikväll gick vi ner och åt kebab i Hötorgshallen, kan man tröttna på kebab?! Sedan gick vi och kollade på kläder inne på Pub och Gallerian men hittade ingenting. Jag är hård mot mig själv och sparar mig till jag blivit smal igen…

Vi har hyrt den där filmen om ”The Morgans” med Hugh Grant att se ikväll. Jag har varit så hungrig och fikasugen hela dagen så jag ska fylla på med energi samtidigt, något gott kvällsmellis behövs. Annars orkar jag inte vara gravid, träna och vara mamma samtidigt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar