Lofsan

Dag 8: Min favoritmat

Jag älskar mat. Jag äter mycket mat. Jag är alltid hungrig. Mat är en stor del av mitt liv. Om jag inte åt så mycket som jag gör skulle jag inte orka träna så hårt som jag gör. Jag äter allt, när jag vill och tränar hellre lite extra än tackar nej när det bjuds.

Jag lever ihop med en man som älskar att laga mat och experimentera i köket. Hans tillbringar gärna flera timmar vid spisen och gör gärna maträtter helt från grunden. Han lagar sällan en rätt två gånger, variation är viktigt. Sedan Hans och jag träffades har jag blivit bra på att alltid smaka på allt och faktiskt insett att om maten är lagad med kärlek så smakar det alltid bra!

Mina vardagsmatfavoriter (utan inbördes ordning):

Kycklingsallad med mozarella
Köttfärssås och spaghetti
Tacos
Pannkakor
Lasagne
Varma mackor
Spenatsoppa
Blodpudding

Vilken är din favoritmat?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar