Lofsan

Dag 6: Mina träningsmål

Jag tycker om att fokusera på prestationsmål och inte estetiska mål. Min kropp är till för att användas, inte att tittas på. Jag brukar fokusera dels på olika lopp och tävlingar, jag älskar att tävla, men också på upplevelsebaserade mål. Till exempel skidresan till Tandådalen i april, då vill jag känns mig grymt stark i ben, höfter och bål.

Tävlingssäsongen 2011 kommer nog att se ut något så här:

Maj: Vårruset
Juli: Åre Extreme Challenge
Augusti: Midnattsloppet
September: Tjejmilen (på min födelsedag) och Stockholm Halvmaraton
Oktober: Tjurruset

Hur ser dina träningsmål ut? Om du vill läsa mer om att sätta upp mål kan du läsa ett inlägg som jag skrivit på ämnet HÄR.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Mini 9 mars, 2011 at 21:57

  Har inte riktigt spikat sommarens mål efter Vasaloppet men så här ser det ut nu: Näsetloppet, Cykelvasan, Midnattsloppet, Bockstensturen, Lidingöloppet och några andra cykel- och lopp blir det nog!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  kul! Jag funderar på lidingöloppet jag med!

  [Svara]

 • Svara Sofie 10 mars, 2011 at 09:32

  Faktiskt så var vasaspinning mitt mål, så nu måste jag sätta upp ett nytt 🙂 Skulle gärna ha något löprelaterat, typ vårruset. Men har så svårt att komma i gång att springa, blir trött fort och ger då lätt upp..Konditionen och styrkan finns ju så vet inte riktigt varför det blir så. Tekniken kanske? I alla fall, mål är kanon att ha så något nytt måste sättas upp snarast 🙂

  [Svara]

 • Svara Evelina 10 mars, 2011 at 11:33

  Först blir det Springcross, vårruset och Göteborgsvarvet, i vår. Sen blir det Tjejmilen i höst och tjurruset.

  [Svara]

 • Lämna kommentar