Lofsan

Dag 5: Min favoritmuskel


Jag funderade på att skriva ben därför att jag älskar att träna ben med mycket explosiva övningar och kluriga hopp. Men efter att jag varit gravid två gånger och därefter fått en snyggare mage än innan tänker jag svara mage!

Jag gillar att köra svåra komplexa övningar där hela bålen tvingas vara aktiverad till 100%. Även om jag inte är så stark i coremuskulaturen än är jag stolt över min mage och tacksam för att den blev så fin även efter Baxters magboende.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Emelie S 9 mars, 2011 at 08:45

  Hela du är väl en muskel? 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  🙂

  [Svara]

 • Svara Evelina 9 mars, 2011 at 10:11

  Kan du inte skriva ett inlägg med massor av bra mag-övningar. Du har en fantastiskt fin mage:) skulle vara glad om min blev hälften så snygg;)

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Absolut! Jag skriver upp det på min Att göra-lista

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 9 mars, 2011 at 12:06

  Ska fan skriva ut denna bild och ha som mål sen när jag ska komma i form igen 🙂

  [Svara]

 • Svara Hans 9 mars, 2011 at 12:46

  Rätt svar är: Rumpan!

  [Svara]

 • Svara Mini 9 mars, 2011 at 21:58

  Du har verkligen en snygg mage! Helt otroligt!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack

  [Svara]

 • Lämna kommentar