Lofsan

Dag 3: I min träningsväska

Det är tur att den här rubriken kom på en måndag för alla andra dagar har jag ingen väska med till gymmet. Jag joggar eller går alltid dit ombytt och går hem direkt och duschar. Då startar träningspasset redan utanför dörren liksom. Effektivitet ni vi vet. Jag skulle aldrig kunna ta bussen till träningen. Fatta ineffektiv tid.

På måndagar däremot, DÅ har jag väska minsann. Inte fylld med duschgrejer eller träningskläder dock. Mest sånt som egentligen hör till en skötväska. Jag duschar alltid hemma. Svettar ner bilsätet lite före bara.


Skor
Instruktörsväst
Baxters extrakläder
Några blöjor i blandade sizes
Coops våtservetter, bäst av alla märken
Bärselen
Snuttefilt
Läppglans
Musik till SatsBabypasset
Några nappar
Skötunderlägg


Egentligen saknas nappflaskor till Sixten och välling. Det brukar alltid ligga i väskan men har redan använts. Baxters flaska är dock med. Dessutom brukar jag alltid ha en vattenflaska med mig, dåligt att missa det idag!

Har du något speciellt som du alltid måste ha med till träningen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara M.H 8 mars, 2011 at 20:44

  Min vattenflaska är det viktigaste…brukar lägga i en Berocca i den 😉
  Är det helt galet ?
  Martina

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Haha! Berocca beroende.

  [Svara]

 • Svara Louise Kjellberg 9 mars, 2011 at 09:04

  Jag försöker banta ner min träningsväska….har nu kommit ner till: Vattenflaska, bra trosor att springa i (gillar inte om de sitter för löst eftersom jag har tights), Ipod (laddad:) & mellis (superviktigt ifall jag har varit i skolan på dan)

  [Svara]

 • Lämna kommentar