Lofsan

Dag 2

Det är så svagt internet här att jag inte kan blogga… Här kommer ett inlägg som skulle publicerats i tisdags.

Vår andra dag här på Sunwing Makadi Waterland är snart förbi. Vi njuter av varma solstrålar och fläktande vindar. På grund av oroligheterna i Kairo är det snålt med gasen till området. Därför är inga pooler uppvärmda och det är få som badar. Sixten och Baxter är tappra men jag doppar mig inte, det är så där kallt att det gör ont i skelettet. I havet är det varmare och där hänger vi mycket. Idag var vattnet lågt och vi kunde se flera spännande fiskar, bl.a. Doris i Hitta Nemo och någon typ av svärdfisk. De simmade precis vid fötterna. Coolt!

Sixten och Baxter är i toppform, de älskar verkligen semester! Vi alla sover dock lite knasigt på nätterna och vaknar en del. Jag är känslig för att sova hemifrån och barnen fattar nog ingenting när de vaknar. Baxter sover en timme i vagnen mitt på dagen medan Sixten kör 100% från tidig morgon till sen kväll.

Det finns ett fint gym på området som vi rekat men inte använt än. Igår körde jag 40 min löpning längd havet och Makadi Bay medan Hans tränade på hotellrummet. Jag hängde på när jag sprungit klart. Imorgon blir det nog gymmet för i alla fall en av oss. Jag älskar att springa längs stranden när det finns så bra vägar som det gör här.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Niklas 13 december, 2012 at 15:53

  Underbara semester!

  Här är en blogg för pappor och mammor med perspektiv på saker och ting.

  pappavaxerfram.wordpress.com

  Må gott!

  [Svara]

 • Svara Stefan 13 december, 2012 at 19:47

  Är inte ens splashpoolen (den stora för barn) uppvärmd?

  Den ska ju alltid vara varm?

  [Svara]

 • Lämna kommentar