Lofsan

Dag 2: I mina öron när jag tränar

Jag gillar att träna till remixar. Gärna aggressiva sådana. De får inte vara för långa, max fem minuter, annars tröttnar jag. Det räcker faktiskt att lägga på lite dunka dunka i ovanpå en vanlig låt för att jag ska bli nöjd. Sådan är jag.

Jag hade gärna velat ha tillgång till Hans dator och visa er några spellistor men det har jag inte nu så istället får ni några skärmdumpar att titta på. Tyvärr finns det inga länkar att klicka på men jag antar att det här inlägget är till för att ge läsarna lite ny träningsmusik så ni får läsa och söka själva i Spotify och/eller iTunes.

Här kommer några spellistor som rullar i min iPhone på gymmet och i takt med mina löparskor.
Det vore roligt att få se vilken musik NI lyssnar på när ni tränar. Give it to me!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar