Lofsan

Dag 1 på Gran Canaria

Här kommer ett inlägg så att ni vet att jag lever!

Sixten och jag sitter i skrivande stund i hans tält på stranden i Playa del ingles. Jag har precis gett honom lite fruktpuré till lunch.

Vi har strax över 20′ här men vinden svalkar skönt. Sixten har långa tunna byxor och skjorta så att han får både skydd och svala kläder.

Flygresan igår gick finemang! Jag blir så imponerad av Sixten varje gång vi är ute och reser. Flygresan tog över fem timmar men Sixten varken grät eller gnällde en enda gång. Han leker, tittar på människor och pratar. Två rader bakom oss satt familjen Schulman med sin dotter Charlie. På Alex blogg har jag alltid tyckt att Charlie ser så stor ut, lång. Men i verkligheten är hon pytteliten, trots att hon är över en månad än Sickan är han nog 1/3 större. Hon drunknar fortfarande i Babybjörnselen medan Sixten knappt går att klämma ner längre. Lite kändisspotting så där i alla fall. 🙂

Vi kom fram tidigt igår eftermiddag och tillbringade resten av dagen med att ta flera promenader runt San Augustin och ner på stranden och strandpromenaden. Vi åt en tidig middag i shoppinggallerian, jag tog kycklingspett.

San Augustin är en sömnig ort, ett riktigt pensionärsnäste. Det passar mig perfekt just nu. Vi slipper jobbiga barnfamiljer och skräniga tonårsgäng. Det är lite knepigt att gå med vagnen, höga trottoarkanter mycket trappor.

Vi hyr en lägenhet som ligger i ett kombinerat hotell och hyreshus. Vi har kök så vi kan laga god mat och badkar till Sixten. Det finns pool på gården och vi har en gigantisk markterass som Sixten älskar att ligga på.

Sickan gör jättefina försök till att krypa, kanske kryper han innan veckan är slut?

Sixten blir allt bättre på att prata och ropar Mamma! om jag är i ett annat rum och han behöver hjälp. Urgulligt!

Jag lägger upp lite bilder från idag, resten kommer senare när jag är vid datorn, bloggar från mobilen…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Hans Renman 14 mars, 2010 at 12:52

  Ser härligt ut, men skidåkningen är MYCKET bättre här hemma. 🙂

  [Svara]

 • Svara Hans Renman 14 mars, 2010 at 12:52

  Ser härligt ut, men skidåkningen är MYCKET bättre här hemma. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar