Sixten, Träning

Cykling och Kulturhuset

Idag lyxade jag till med cykelpass utan Sixten på minisats. Agnes och jag körde på Hötorget, ett tufft 55-minuterspass, sååå grymt! Jag rekommenderar verkligen Connys klasser. Jag har haft dålig aptit i cirka en vecka, illamående när jag äter/illamående om jag inte äter, men det känns lite bättre idag. Det är lättare att äta när jag konditionstränat, fast det går typ åtta timmar mellan målen. Men nu har jag bestämt mig att äta oavsett hur jag mår. Det är inte för min skull, det är för Sixtens och bebisens!

På eftermiddagen var Sixten och jag på Kulturhuset tillsammans med Agnes och mormor. Vi fikade på Ekoteket och lekte en stund inne på Rum för barn. Bästa starten på en helg! Mina älskade tre, bara liten syster som saknas mig. 🙁

En lite snorig Sixten som varit vaken 5 timmar i natt, borde vara olagligt

Om Sixten är vaken 5 timmar på natten, då är mamman också det...

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Carro 17 september, 2010 at 22:19

    Du ser väldigt pigg ut för att ha varit vaken 5 timmar under natten!

    [Svara]

  • Lämna kommentar