Träning

Crosstraining, Träning, Lunch & BVC

Träningsbloggaren Sara var med på mitt pass igår, en trevlig tjej vars blogg jag har följt i flera år. Hon, precis som alla andra, kämpade, svettades och flåsade sig igenom mina 61 minutrar av hopp, knäböj, hantellyft och utfall. Läs hennes recension av passet.

Jag själv är nöjd med balansen mellan styrka, uthållighet och explosivitet. Långa intervaller som avslutas med snabba sprinter är ett bra sätt att bygga upp ben och huvud inför såväl löparsäsong som badsäsong.

För en gångs skull hade Sixten var helnöjd medan jag var borta och jag möttes av en Sickan i toppform när jag kom hem.

Idag har vi en heldag på bortaplan inplanerad. Vi startar med ett träningspass i Sickla. Det följs av en salladslunch med några andra mammor i gallerian. Avslutningsvis ska vi äntligen till BVC nu när gipset är borta så att vi kan se att Sixten går upp i vikt. Han är ju ingen fet bebis, men inte smal heller. Frodigt utseende, ett A-barn…

Jag har skjutit upp ett projekt alldeles för länge; jag måste gå ner i källaren och leta efter sommarkläder… I somras använde jag ju långa linnen och några mammaklänningar, men några snygga shorts, linnen och kanske en kjol måste jag ju ha från sommaren innan dess? Eller? Kanske måste jag köpa lite nytt… Hmm… Vi får se hur lockande det där källarbesöket ter sig till kvällen… Nu är det bara två dagar kvar till avresa…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar