Lofsan

Crosstraining, pannkakor, sömn och promenad

Gårdagens Crosstrainingpass var hårt för deltagarna, 12-minutersintervaller är tufft för lungorna! Vi har ett pass kvar med detta upplägg innan jag ska byta, det nya passet är i princip färdigt i min skalle. 🙂

Sixten och jag åt pannkakor med mormor innan jag åkte till Sickla igår kväll. Sixten åt en hel pannkis med hallongrädde, helt själv med fingrarna. Han var lite pruttig på kvällen; kanske grädden, äggen eller mjölet?

Jag fick avbok i morse så vi tog sovmorgon istället. Sixten sov hela natten, från 21 till 09, han ropade efter mig, som vanligt, vid 01 så då hämtade jag in honom till sovrummet. Jag blir en helt annan människa när jag fått sov en natt utan stora avbrott. Det blir som en grå hinna över livet när jag har sömnbrist. Idag däremot, är jag på topp!

Vi har varit på långpromenad runt Riddarfjärden efter lunch. 90 minuter i solljuset var så himla skönt, ännu mer energi! Idag blev det finskt bröd med kalkon och filmjölk med kalaspuffar till lunch, jag var så himla sugen på det!

Ikväll ska Agnes och mamma på teater så de kommer hit innan dess och äter middag med Sixten och mig. Sedan ska Sixten och jag bada badkar som vanligt innan TV:n kör sin repertoar. Nackdelen med att hinna se Biggest Loser klockan 19 är att reprisen dagen efter klockan 11 inte är riktigt lika intressant. 🙂

Som sagt, jag är så glad över att känna mig piggare och mycket gladare idag än de senaste veckorna. Jag har varit så trött så trött.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar