Lofsan

Crosstraining på Sats Sickla

Tisdagskvällar innebär för mig jobb; jag kör Crosstraining på Sats i Sickla. Passet i sig består av tre delar med fokus på explosivitet, bålstyrka, benstyrkan och framförallt uthållighet. Vi jobbar både i lag med tävlingsmoment och i stationsform.

Jag strävar alltid efter att lyfta fram så mycket som det går ur deltagarna: de orkar mycket mer än vad de tror!

Vill ni se det upplägget jag kör just nu?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Erika - Emblas mamma 19 april, 2011 at 19:52

  Hej!
  Vilken fin blogg du fått nu : ) *gillar* Lycka till!
  Jag vill gärna se upplägget på passet. Har länge funderat på att köra det men inte kommit iväg än. Verkar skoj men är lite skeptisk till det där me lag och stationer. Känns lite skolgympa? haha Men ett pass me dig lär ju ta död på de flesta, kanske är det det som skrämmer mest ; ) Kram och Glad Påsk!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Skolgympa in My ass! 😉

  Om du klarar att hoppa och springa ordentligt tycker jag absolut att du ska komma. Nästa pass som jag kör är 10/5.

  [Svara]

 • Svara Johanna 19 april, 2011 at 20:53

  Grymt pass!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Du var grym! Som vanligt!

  [Svara]

 • Lämna kommentar