Lofsan

Crosstraining och cykling

God morgon, snart lunchtid till och med! Vi har ett uppdrag i facebookgruppen idag att man ska fota sin lunch. Villkoret är att lunchen består av en knuten näve protein, en knuten näve kolhydrater och en handflata grönsaker som man får bygga på höjden. Redan innan frukosten blev tjejerna fundersamma om de skulle klara det, gör ni det? Hur ser er lunchtallrik ut?

Jag har grym träningsvärk i hela kroppen idag efter gårdagens hemmaträning. Det är skillnad att köra efter klockan och inte räkna repetitioner. Snacka om att kliva ur bekvämlighetszonen. Igår kväll instruerade jag ett crosstrainingpass på Sats Sickla, sista tisdagen innan jag börjar köra på söndagmorgnar istället. Det är flera som vill veta exakt hur passet ser ut, jag ska ordna det åt er.

Nu har jag strax en 45 min lång cykelklass på Sats Marievik. Jag har aldrig varit en spinningtjej men när Baxter låg i magen var det den enda konditionsträningen som kändes bra och jag körde två klasser i veckan. Nu är jag beroende och kör flera pass på instruktörscykeln varje vecka. Grymt för både konditionen och förbränningen.

I eftermiddag ska Sixten och jag till Globen för att se Disney On Ice, det ska bli spännande att se hur Sixten reagerar. Jag tror att han kommer att tycka att popcornen är bäst. 🙂

Hoppas ni har en bra onsdag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Sandra 4 januari, 2012 at 14:41

  Hej Lovisa!

  Imorgon åker jag med familjen till Stockholm två nätter för några sista lediga dagar innan vi drar igång på allvar med våra jobb. Min dotter är 3 år, vi kommer bo bo ett hotell i Vasastan (Vanadisv).

  Har du några bra tips på vad man kan göra med henne då vi är där! Vi känner ju till typ Junibacken, och hade kanske tänkt att åka dit. Är det en bra idé finns det andra saker som du hellre skulle göra med en treåring?

  Har du kanske också tips på en toppenrestaurang att besöka i närheten av Vasastan 🙂 ?

  Hälsn Sandra

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Jag tycker att ni ska besöka Aquaria! Vi har inte varit där med barnen än men alla våra kompisar älskar stället!

  [Svara]

 • Svara Kajsa 4 januari, 2012 at 17:11

  Blev så himla inspirerad igår så jag laddade hem en Tabata-app igår och idag på morgonen körde jag 10 övningar á 4 gånger på hitellrummet efter en powerwalk. Nästa gång när jag har mer tid blir det 10 övningar á 8 gånger. Världens bästa och roligaste träning ju och sååå smidigt! Varför har jag inte testat detta tidigare?:) Tack för världens bästa blogg!!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Tack Kajsa!

  [Svara]

 • Svara Johanna 4 januari, 2012 at 21:26

  Å gärna spinningpass med för en sån hCykel ar jag hemma 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar