Lofsan

Cravings

Resten av vår söndag tillbringades med Mormor, Moster och Henric. Vi var en sväng nere i Järla Sjö och sedan ett varv inne på Stalands. Finns så mycket snyggt där. Vi funderar på en fåtölj till köket där jag kan sitta och blogga medan H lagar mat och bakar.

Framåt eftermiddagen blev vi hungriga som vargar och jag hade craving på tsatziki så vi åkte förbi Grekiska kolgrillsbaren på Ringvägen och beställde vitlöksbröd med tsatziki och souvlaki på kyckling och halloumi med massa mer tsatziki. Mums! Sixten har inte ätit vitlöksbröd förut men han gillade det. Baxter hade en lång utläggning för oss om något intressant och snackade sig helt matt. Det är så komiskt med låtsasspråk. Jag spelar med och förstår allt.


Ikväll blev nattningen lite sen eftersom vi ställt om klockan men sedan strax före 21 sover båda. Jag har tidsinställt några blogginlägg för morgondagen och försökt utveckla iphoneapparna för bloggen. Är det någon som använder Bloggpress och vet hur man får bilderna större?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alfva 28 mars, 2011 at 10:10

  Du klickar bara på bilden (när du lagt in den i inlägget) och ändrar upplösningen där. 400×533 brukar jag ändra till och det blir max innan det övergår till att bli grynigt istället (för den använder bara en del av bilden).

  [Svara]

  Lofsan - En mammablogg om träning Reply:

  Tack!!! Ska prova!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar