Lofsan

Copperhill Niesti

Ikväll hade vi Agnes och de andra männen som stjärnor hemma med gräbsen medan Hans och jag tog bilen upp till Copperhill ovanför Björnen för en middagsdate. För oss är det ovärderligt att ha människor runt oss som vill umgås med barnen och samtidigt ge Hans och mig möjlighet att få några timmar ensamma.


Copperhill är ett fantastiskt bygge uppe på toppen. I påskas åkte vi upp till hotellet, åt lunch och tittade hotellrummen; så lyxigt! Om ni någon gång får möjlighet att bo där, ta den! Restaurangen Niesti har en äkta jämtmeny som är spännande för Stockholmare som jag. Hans och jag körde på trerätters, alkoholfritt. Jag dricker i och för sig aldrig men Hans brukar dricka skumpa annars.

Maten smakade jättebra och servicen var utmärkt, en perfekt kväll med bästa sällskapet. Vi planerade inför vår USA-resa i maj. En av fördelarna med att leva ihop en man som jobbar dygnet runt är att jag ibland kan följa med när Hans jobbar utomlands. Nästa resa jag ser framemot är en roadtrip längs norra östkusten i maj med start i Freeport, Maine och mål på Manhattan.


När vi skulle åka hem från Copperhill var det riktig snöstorm däruppe och det var till och med svårt att gå 25 meter till bilen. Det var nästan lite läskigt att köra ner till Åre!

Småbarnsföräldrar som vi är kom vi hem lagom till Melodifestivalen. Jag har inte sett deltävlingarna men lyssnat in några bidrag. Jag hoppas Loreen eller Danny vinner. Svennevarning, jag vet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar