Lofsan

Copperhill i Björnen

Om Åre är en av våra favoritplatser i världen som vi gärna besöker flera gånger varje år så är Copperhill den Åreplats vi gillar allra mest. Copperhill är ett gigantiskt lägenhetshotell högst upp ovanför Björnen. Man kan åka skidor och lift hela vägen upp men vi har bara åkt bil upp och provat att gå hela vägen ner.
 
 På Copperhill finns ett jättefint spa, gym och bra behandlingar. Jag har som en liten hobby att gå på massage, det är liksom det jag gör när jag är ledig och vill unna mig något extra. Igår var vi på Copperhill hela eftermiddagen och kvällen. Först hängde vi i spat, jag var på massage och sedan åt vi middag i den grymma restaurangen. Outstanding service, bra mat och mysig miljö. Winning concept.
 
 Ikväll gör vi en da capo hela gänget med middag på Copperhill. Imorgon åker Hans och min syster Agnes som också är här ner till Stockholm igen så lördagskvällen är sista kvällen med hela gänget. Mysigt att fira den på Copperhill!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Malin - Nybliven tvillingmamma 22 mars, 2014 at 17:52

    Ser underbart & härligt ut! 🙂 kram

    [Svara]

  • Lämna kommentar