Lofsan

Comfort Carrier eller ErgoBaby

Jag fick en fråga om vilken bärsele jag rekommenderar av BabyBjörn Comfort Carrier och ErgoBaby, båda är anpassade för större och äldre bebisar. Nu har jag använt båda två en hel del och båda varianter har sina fördelar. ErgoBaby är flexibel eftersom den kan bäras både på mage, rygg och höft medan Comfort Carrier bara är till för magen. Däremot tycker jag att Comfort Carrier känns mycket säkrare eftersom barnet sitter i selen och selen sen sitter på mig medan ErgoBaby spänner barnet direkt mot kroppen. I Comfort Carrier kan barnet åka både framåt och bakåt medan ErgoBaby bara går att användas inåt. Den största skillnaden för mig mellan selarna är bekvämligheten och hur enkel selen är att använda och då tycker jag att BabyBjörn Comfort Carrier är överlägsen. Timmarna går och selen känns knappt trots att Baxter väger över 10kg.

Om jag var tvungen att välja bara en av selarna hade jag definitivt valt BabyBjörn Comfort Carrier. Den använder jag varje dag och älskar den. Baxter med.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar