Lofsan

Coldplay i Stockholm

Jag tog en välbehövlig bloggpaus igår. Egentligen helt ofrivillig men det fanns inte en minut över att sitta med telefonen. Jag bloggar alltid med Iphone nämligen.

Vi fick biljetter till Coldplay av min syster och hennes svåger i julklapp med barnvakt i form av mormor inkluderad. Igår var det äntligen dags!

Vi startade kvällen på Vapiano Gamla Stan där vi var sex stycken som åt middag och drack gott. Hans och jag cyklade sen upp till Stadion och parkerade cyklarna. Allas mobiler krånglade så det tog nästan en timme innan vi fick tag på de andra. Totalt var vi tio personer med min syster, svåger, min svågers bror och hans tjej och fyra kompisar till.

Konserten var väldigt bra, framförallt första timmen. Jag har lite kort tålamod så efter en timme blir jag rastlös, oavsett om det är bio, bilresa eller soffhäng. Det var häftiga ljuseffekter, mestadels bra låtar och en toppenpublik.

Tack Agnes, Henric och ni andra för en fantastisk kväll!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Paula 31 augusti, 2012 at 16:57

    Då var vi på exakt samma ställen, vi åt också mat på Vapiano innan vi begav oss till Coldplay-konserten. Sjukt grym var den!

    [Svara]

  • Lämna kommentar