Lofsan

Claras Jag kom tvåa

I dag har jag hängt tillsammans med Clara, vi tog med alla barnen till Sickla Köpkvarter och Imperial Lanes för lite lördagsbowling. Det var verkligen högt och lågt mellan glädje och förtvivlan, Baxter som är den största tävlingsmänniskan som jag någonsin mött ville inte ens prova på andra kastet om fler än hälften av käglorna fallit på första slaget. Han gillar verkligen inte att inte leverera 100% varje gång. Sixten däremot älskade att bowla och rycker bara lite lätt på axlarna när det inte går så bra. Det är spännande att de är så olika de där två.

Clara och jag pratade mycket om en miniserie som hon lagt upp på youtube och som jag plöjt de senaste dagarna. Jag har till och med sett några avsnitt flera gånger. Clara har skrivit manus och regisserat och hennes kompis Sanna Bråding är den fiktiva Big Brother-deltagaren Gisela som kom tvåa. Jag är nästan besatt av Gisela nu och vill verkligen rekommendera er att faktiskt ta er tid att se alla avsnitten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Svara Lördagslunk | erdoderdo 8 november, 2014 at 21:07

    […] lagom perfekt lördag med lite träningsprogram att skicka, hemmaträning, bowling med barnen,Lovisa och hennes killar på Imperial Lanes, fika, present- och pysselshopping med kidsen i köpcentrat (okej det var sjukt […]

  • Svara Clara 8 november, 2014 at 21:08

    Tack!!!

    [Svara]

  • Lämna kommentar