Träning, Videobloggar

Clara tränar Lofsanstyle

[videofyme id=”638100″ width=”480″ height=”270″]

Jag har fastnat i tabataträsket och jag är för tillfället väldigt kär i medicinbollar. Så här kan det se ut när mina kunder får dela min kärlek. Stackars Clara är egentligen färdig med passet men för er skull visar hon medan jag snackar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Cecilia 3 oktober, 2012 at 10:38

  Grym brud.. Jag vill också ha dig som PT. Kommer du till Eksjö i småland nån gång. Hi

  [Svara]

 • Svara Helena 3 oktober, 2012 at 11:00

  Wow! Så många roliga övningar du hittar på! Jag skriver ner många i mitt lilla träningsark – inte helt lätt att välja ut övningar att köra sen – det finns ju så många att välja på.
  Jag kör mkt tabata lunchtid (träningslunch, inne i en park i stan, utan redskap) – där känner jag att insp börjar tryta. Man blir ju lite begränsad då man inte har hjälpmedel. Den där med ”spindelnätet” är ju dock ett alternativ.
  Tack för all inspiration gällande nya övningar!
  /Helena

  [Svara]

 • Svara Marie 3 oktober, 2012 at 11:50

  Hej!
  Har precis hittat din blogg men är så glad över det. Den är superpeppande och du visar hela tiden nya roliga övningar. Har börjat med att göra plankan x3, 3 ggr om dagen och det känns vill jag lova =) Tabbata kanske vore något för en stressad tvåbarns mamma. Vilka övningar kan man mer köra på hemmaplan?

  Tack för din peppande blogg!

  [Svara]

 • Svara Clara 3 oktober, 2012 at 13:21

  Sjukt att det ser så lätt ut, jag undrar nästan själv varför jag är så trött!

  [Svara]

 • Lämna kommentar