Lofsan

Cirkelträning utan vila

[videofyme id=”467207″ width=”480″ height=”360″]

Jag filmade ett block övningar igår som visar hur jag ofta tränar. Detta är alltså inte ett instruktionsklipp för övningar utan mer inspiration för hur man kan effektivisera och variera träningen. I detta fall kör har fyra övningar och tre varv på dessa övningar. Ingen vila någonsin utan övningarna och vikten är anpassade för att kunna köras utan att ta knäcken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Sophie 10 april, 2012 at 15:51

  Hej! Jag är en som hittade din blogg efter Född 2010. Jag har följt Olga Rönnbergs blogg (Biggest Loser-tränare) i flera år men dina träningstips ger mig en nystart o gör mig galet pepp! Du utstrålar sån glädje o viljestyrka i dina träningsvideor att det smittar av sig! Tack! Nu jävlar ska jag bli som du! 😀

  [Svara]

 • Svara Frida R 10 april, 2012 at 17:53

  Först och främst tack för en bra och inspirerande blogg! Jag har en fråga angående ”mammaträning” jag har en 10 vekors bebis hemma och har börjat att komma igång med träningen. Dock tänkte jag inte köpa något träningskort föränn till hösten. Vilka ”hemmaövningar” är mest effektiva? Har förstått att det där med magträning är ett kapitel för sig och att det är plankan som gäller. Men finns det fler övningar? Hur är det med absliders?

  /Frida

  [Svara]

 • Lämna kommentar