Lofsan

Chins – workshop

Bland det roligaste i mitt jobb tycker jag är att genomföra olika typer av workshops med träningsteman. Den mest populära hittills är nog den workshop som inriktar sig på chins och pullups. Jag har kört 10 grupper hittills och efterfrågan ökar hela tiden.

Nästa tillfälle är söndagen 29/9 klockan 08-10. Du bör vara van vid att träna men du behöver/bör inte kunna göra chins eller pullups. Vi går igenom olika tekniker och träningsmetoder för hur du förbättrar din teknik och styrka i övningen och du får individuell feedback på just dina vinklar och ditt utförande.

För att anmäla dig mailar du info@lofsan.se. Det kostar 400:- per person och vi håller till på Rosa Skrot på Söder. Det finns 8 platser i gruppen och några är redan bokade, det är först till kvarn som gäller.

Jag har också fått önskemål om att göra en fortsättningsgrupp för de som redan gått steg 1 eller som kan göra ett gäng chins/pullups sedan tidigare och om det blir 6 personer som vill vara med bokar vi en sådan workshop också.


Chins och pullups är samma sak, det är bara olika namn. Det är lättare att göra med handflatorna mot dig men ofta mer status om du vänder händerna bortåt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara LH 20 september, 2013 at 11:07

  Hej,

  Joller-avsnittet du skrev om nyligen kom aldrig ut?

  [Svara]

 • Svara Anna Haeggman 20 september, 2013 at 12:14

  Å vad jag skulle vilja vara med! Jag kan så näääära så nära men behöver fortfarande liiiiite hjälp. Blir tokig på det där lilla!!!! Ghaaaaa…. Styrkan finns,det vet jag. Är nog en teknik fråga det sista hur jag ska få till det. Tyvärr är det för långt bort till dig och Rosa Skrot. Men annars hade jag anmält mig direkt. 🙂

  Mvh Anna Haeggman

  [Svara]

 • Svara Joanna 20 september, 2013 at 20:45

  Ursäkta men chins & pullups är väl ändå inte samma sak? De blandas ofta ihop men stora skillnaden är ju ändå att de tränar olika kroppsdelar (chins dvs handflator bort från dig rygg, pullups handflator mot dig biceps). Eller har jag lärt mig helt galet?! :o)

  [Svara]

  Hans Reply:

  Joanna, pull-up är modernamnet för övningen. Just chins/chin-up (som är den outstanding vanligaste pull-up:en) är helt enkelt en pull-up som når hela vägen till hakan. (Exempel: USA:s marinkår accepterar handflatan både mot och bort från dig som en pull-up.

  [Svara]

  admin Reply:

  Inom tex crossfit pratar man om pullups oavsett grepp men man definierar genom att prata om supinerat och pronerat grepp. Sen vilka muskler som tränas är något annat. Så för att undvika missförstånd behöver man veta vilket grepp personen syftar använda och varför.

  [Svara]

 • Svara Joanna 21 september, 2013 at 21:16

  Nu pratar jag inte så mycket om själva namnet -som bekant kallas det olika inom olika kretsar samt blandas ihop- utan syfte med själva övn. & dessa 2 övn tränar ju 2 helt olika muskelgrupper så att kalla dom för ”samma” ser jag som konstigt.

  [Svara]

 • Svara Sabine 25 september, 2013 at 13:29

  Jaaa! Forsättning tack! Har fastnat 🙁

  [Svara]

 • Lämna kommentar