Lofsan

Cavo Spada på Kreta

Hej från internetskakiga Grekland!
 
 I fredags så åkte Hans och jag vidare från Kos till Kreta via Aten. Internet här på vårt nya hotell är så skakigt att det knappt räcker till instagram och än mindre att blogg ordentligt så jag är ledsen att det dröjer mellan inläggen. Jag lovar er att blogga ikapp! Om du ändå vill hålla koll på vad jag gör på dagarna så är det smidigaste att du går in på min Facebook Facebook.com/lofsan.se eller instagram @lofsans och börjar följa där.
 
 Hans och jag är på Kreta tillsammans med tidningen Topphälsa som arrangerar träningsresor. Jag är huvudcoach för löpträningen under veckan vilket innebär att jag håller i 2-3 pass per dag inriktat på intervallträning, teknikträning och styrketräning kopplat till fot, knä och höftled. Tillsammans med mig coachteamet är också Emma Igelström, Stina Albhin, Christer Skoog, Björn Gebenius och Fredrik Nyholm. Flera av oss har jobbat i hop på många träningsresor nu och vi känns som ett riktigt samkört, bra team som kompletterar varandra.
 
 Vi bor på Cavo Spada, ett femstjärnigt spahotell som framöver kommer att profileras som sporthotell hos Apollo. Hotellet ligger i utkanten av byn Kolumbari på nordvästra Kreta. Området bjuder på två pooler utomhus, riktigt bra löpning för både nybörjare och avancerad och finfina cykelmöjligheter både med mountainbike och landsvägscykel.
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar