Lofsan

Carina Berg flyttar in

Kvällens avsnitt med Martin Stenmark är ju skitbra TV. Fan vad kul!

När Kärleken var i New York i våras och jobbade bodde Stenmark och gänget från Ladies Night på samma hotell som han. Vid ett tillfälle i hissen ville Stenmark se vad Hans köpt för bebiskläder till vår bebis. Han fick se kläderna som låg i påsarna och ville absolut veta var allt var köpt för han ville köpa samma kläder till sitt barn.

Min Kärlek har bra smak.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Malin Lj 12 juni, 2009 at 23:58

  Tack:) Desamma;)

  Jag försökte länka dig tidigare men då stod det att sökvägen inte var rätt eller nåt liknande. Men ny funkade det på en gång:) Så nu finns du i mina länkar:)

  Japp, nu är det verkligen nedräkning på gång! Har ni mycket kvar o fixa innan bebis kommer?

  [Svara]

 • Svara Alexandra 13 juni, 2009 at 11:25

  Gomorron!

  Jag jobbar på Värmdö Tekniska Gymnasium i Gustavsberg som svensk- och religionslärare. YBC har jag hört talas om. Min svärfar var där och föreläste (tror jag, eller bara besökte) och han blev väldigt imponerad av deras profil.

  Hur länge har du jobbat som lärare? Vilka ämnen?

  [Svara]

 • Lämna kommentar