Lofsan

Café Koloni och finaste Agnes

Hade tänkt att stanna hemma hela dagen idag men mamma ringde och frågade om jag ville följa med henne och mormor till Café Koloni vid Duvnäsviken. Jag är så glad över att hon tänkte på mig!

Jag fikade tre pannkakor med vaniljsås och hallon. Vi satt ute i trädgården, jag i skuggan och mamma och mormor i solen.

koloni_koloni

När vi skjutsat hemma mormor följde mamma med hem hit för att se hur vi kommit iordning. Hon var här i lördags när det var helt tomt, så det är ju lite skillnad!

Nu på kvällen kom Agnes och hennes Henric hit för att gå husesyn och äta middag med oss. Hans gjorde den godaste lasagnen jag någonsin ätit och det var så mysigt att sitta alla sex runt bordet. Vi har bara fyra matstolar än så länge, kökssoffan väntar på oss ute i Kungens Kurva, så vi tog in två av balkongfåtöljerna där herrarna fick sitta. Så nu har de första ”riktiga” gästerna förutom Elin och Simon som var här på flyttpizza avhandlats. Och det var SÅ trevligt! Nu väntar vi på en formell inbjudan till Skogsö där de ska bo mycket i sommar istället för på söder.

Vi fick en inflyttningspresent av Agnes och Henric. En tvål jag önskat mig. Titta så fint vårt handfat är nu!

Handfatet

I natt är sista natten med barnen. De kommer tillbaka på söndag, men då åker jag till Värmland med min familj så nästa gång vi ses igen blir nästa onsdag. Det är kul att ha dem här. Även om det är ett j*vla tempo på dem!

Eftersom nästan alla gravidbloggerskor som ska föda ungefär samtidigt som jag har börjat tvätta bebiskläderna var jag ju också tvungen att göra det idag. Så nu är bebisprojektet igång på riktigt!

Ralph Lauren

Dessutom har min barndomskompis Jenny fått sin bebis nu. Väntar spänt på mer information!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alexandra 24 juni, 2009 at 23:08

  Jag köpte Neutral tvättmedel idag så jag tvättar till helgen! Jag längtar nästan, haha!

  [Svara]

 • Svara alfvan 25 juni, 2009 at 16:50

  Jag har inte börjat tvätta än. Om alla andra börjar tvätta sina kläder så känner jag att det kanske börjar bli dags för mig med….
  Fast jag vill inte på något sätt. Konstigt det där.. 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar