Lofsan

Bugaboo Organizer

Fina Jenni i Finland frågade om den lilla väskan på vår Mountain Buggy Duet, hon har också köpt en Duet till sina barn:

-Vad har du för väska hängandes bakom på vagnen? Hur mycket ryms det i den? Kan du rekommendera ngn annan väska? Jag väntar sååååå på vår vagn. De skickade iväg den förra onsdagen… 🙂

Dagen före julafton så kom de ett paket från Bugaboo i Amsterdam med deras vagnväska Organizer i, en fin julklapp till ett äkta Bugaboofan som älskar barnvagnar. Organizern är en liten väska som man kan fästa på flera ställen på barnvagnen, till exempel på ryggstödet till Cameleon, Bee och Donkey. Jag äger ju tyvärr ingen Bugaboovagn i dagsläget även om jag drömmer det lilla Biet med svart chassi. Istället fäster jag Organizer runt handtaget på vår syskonvagn Duet. I den får jag plats med några vikta blöjor, våtservetter, pengar, nycklar, läppjox och till och med en extra tröja till Baxter. På sidan i nätfacket har jag vällingflaskan och en napp.


Nu när barnen är äldre behöver vi inte ha med en stor skötväska längre så när vi ska vara borta en hel dag så hänger jag på en miniKånken på handtaget. Den rymmer extrakläder och matsäck till barnen också men är inte i vägen. Den syns på alla bilder från New York till exempel. Jag tycker att det är smidigt med en liten miniryggsäck att hänga på vagnen eftersom Sixten också älskar att bära på den.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Johanna mamma till Stina och Alvin 1 januari, 2012 at 19:17

    Här kör vi också kånken på vagnen! Perfekt på P&T:n då varukorgen behövs till ben och man inte kan hänga på styret för då får den som åker underst väskan i skallen =/ så två kånken på vardera sida är perfa!

    [Svara]

  • Lämna kommentar