Lofsan

Bugaboo Donkey inda house

Gladare mamma och bebis får man leta efter just nu. Jag älskar vår nya vagn!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Miss Agda 10 maj, 2011 at 21:19

  Ah, vilken schysst färg på vagnen- är det guld?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  sand. kunde välja mellan blå, rosa, sand och nån till.

  [Svara]

 • Svara A 10 maj, 2011 at 21:53

  Vet du när de kommer till Sverige?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  I oktober har jag hört men första leveransen kommer inte vara så stor.

  [Svara]

 • Svara Brallan 10 maj, 2011 at 22:06

  Åh vad jag är avundsjuk!

  Vad blev det för färg?
  Är det offvit eller khaki?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det blev sand till slut. Offwhite fanns inte att välja och jag hade nog ändå inte tagit den, för vit..

  [Svara]

 • Svara petra 11 maj, 2011 at 09:08

  å nej måste jag ändra mig nu å säga att den är snygg å att jag kanske vill ha en 😉 men du får recencera först!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det är många som vill veta mer! 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna 13 maj, 2011 at 19:07

  Såg er på loppi eventet och jag bara älskar vagnen!
  Vart har du köpt den`?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Kul! Det var roligt i onsdags.

  Vi köpte vagnen i New York förra veckan. Den kommer till Sverige i höst. Det är en Bugaboo Donkey.

  [Svara]

 • Svara Mimmi 17 maj, 2011 at 20:20

  Jag är också sugen på en Donkey. Var i New York köpte du den? Buy Buy Baby? Ska dit i september och funderar på att shoppa där. Kan du inte berätta mer om den ur en användares vinkel, produktbilder och videos har jag sett.

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Jag har fått massor av frågor om Donkeyn så jag ska skriva en recension! Jag köpte den på Little Folks kring 5avenue/23th. Buy Buy Baby hade inga lager just då, överhuvudtaget är det svårt att få tag på den så dubbelkolla med en återförsäljare i förväg!

  [Svara]

  Mimmi Reply:

  Tack så mycket för svar och recension. Jag tänkte i så fall kolla med dem så de har en reserverad till mig när jag kommer. Har även siktat in mig på bilstolar då vi ska hyra bil utanför Manhattan senare, så man lär väl bli en helt ok kund! 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar