Lofsan

Bugaboo Donkey-event hos Barnbutiken


Det som skulle vara en frukostgrej hos Barnbutiken blev hela vägen till lunch för min del. Förutom att svara på massa smarta och kluriga frågor om Bugaboo Donkey och mingla med bloggläsare hängde jag en hel del med världens socialaste yrväder; MamaBloggaren Johanna. Trevlig tjej med turen på sin sida idag. Hon vann Barnbutikens nya sulky vid en utlottning. Sjukt avis blev jag. Fiddler Harmony är snygg, smidig och prisvärd. Vi har ingen resevagn just nu men Fiddler Harmony står på önskelistan.


Johannas väninna Caroline har också en Sixten, en vecka yngre än min och en lillebror Charles som åkte kungligt i iCandy Peach. Fast Caroline kommer såklart att byta till Donkey i höst. Bästa syskonvagnen på marknaden, tycker jag och mina gräbs.


Johanna, hennes nya Fiddler, Caroline och lilla Charles där bakom.

Jag såg att man kan förhandsboka Donkeyn redan nu hos Barnbutiken. När första leveransen kommer i höst är jag övertygad om att den kommer ta slut direkt. Det var flera mammor idag med beräknad födsel redan i juli/augusti som hellre ville vänta till Donkeyleveransen i september än att köpa en vagn att ha redo när de kommer från BB.


Bilden ovan har jag fräckt lånat av Johanna. 🙂

Föresten så har Barnbutiken 70% på barnkläder från Armani och Lundmyr just nu. Jag köpte sommarens hetaste kallsipper till Sickan och Backan. Varsitt par att flasha tillsammans med linne i sommar. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Julia 2 juni, 2011 at 08:31

  Det var kul att träffa dig igår och få en demonstration av vagnen 🙂
  Det blir definitivt en sådan vagn i höst 🙂

  Kram

  [Svara]

 • Svara Julia 2 juni, 2011 at 08:36

  Glömde ju, jag tänkte lägga upp en bild i bloggen på din vagn med din son i, är det ok?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Självklart! Länka gärna.

  [Svara]

  Julia Reply:

  Ja men det är ju klart, är också på vippen att ta bort lösenordsskyddet på bloggen 🙂

  [Svara]

 • Svara petra 2 juni, 2011 at 11:26

  nu vill jag ju också ha en 😉 Fast helst vill jag komma över en Uj trippelvagn så om du vet någon som har en till salu! Den tillverkas ju tyvärr inte mer 🙁

  [Svara]

 • Svara curlingmamman 2 juni, 2011 at 19:31

  Jättekul att du var där och toppen att du kunde svara på massa frågor:)Jag kollar upp adaptern till dig och återkommer kram Diana

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det var jättetrevligt!

  Tack!

  [Svara]

 • Svara Yrvädret Johanna 3 juni, 2011 at 22:14

  Hihi kul inlägg! Kul att träffa dig, din vagn och din söta son! Kram J

  [Svara]

 • Svara Omnämnd som Världens Socialaste Yrväder | byengberg 3 juni, 2011 at 22:18

  […] Lofsan på Allt För Föräldrar har skrivit ett roligt blogginlägg, där hon kallar mig för världens […]

 • Svara Omnämnd som Världens Socialaste Yrväder | byengberg 3 juni, 2011 at 22:18

  […] Lofsan på Allt För Föräldrar har skrivit ett roligt blogginlägg, där hon kallar mig för världens […]

 • Svara Marie 9 juni, 2011 at 08:06

  Hej!
  Jag funderar också på en donkey men har blivit varnad för att sittdelen är väldigt liten. Min stora är två och ett halvt när bebben kommer. Undrar hur du upplever storleken och hur länge du bedömer att din store kille kan sitta bekvämt?
  Är det så att sittdelen är mindre än cameleonen?
  Tack för svar!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Sittdelarna är smalare än Cameleon men lika långa. Sixten kommer inte ha några problem med både overall och kängor. Han har ca 1 dm neråt och långt kvar upp till taket. Jag är inte orolig alls. Sixten är normalstor och blir 2 i augusti. Jag räknar med att kunna ha den så länge han sitter i vagn.

  [Svara]

 • Svara Karin 13 juni, 2011 at 13:50

  Vilken himla miss att jag såg det här några dagar för sent… Åker till New York om några veckor och är så sugen på en Donkey. Men jag misstänker att min dotter är lite för stor för den redan och ville sååå gärna låta henne provsitta för att se hur det skulle gå. :-/
  Skräp också!
  Vagnen verkar ju grym! 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Om du bor i stockholm är det bara att hojta till om du vill provköra min. 🙂

  [Svara]

 • Svara Angelica 15 juni, 2011 at 13:05

  Hej! Kan inte bestämma mig för vilken syskonvagn vi vill ha och behöver när bebisen kommer i vinter, sonen kommer då vara drygt 2,5 år. Har just nu en Teutonia Spirit S3 från 09 som sonen haft tills nu men är inte super nöjd med den men den funkar ju som sitt och liggvagn nu i början till den lille. Den börjar bli väldigt ostabil och tung nu när sonen börjar bli större och tyngre.
  Men känns ändå som man kommer vara i ett visst behov av syskonvagn kanske eftersom jag kommer vara själv med barnen hela dagarna och han kommer inte orka gå hela tiden. Men det är så svårt tycker jag att planera för hur mycket man kommer behöva använda och om det är värt att köpa en syskonvagn trots att han är drygt 2,5 år när bebis kommer?? Hade du rekomenderat denna vagnen ändå framför tex P&T och UJ duo?
  Mottager tacksamt alla tips och råd jag kan få =)

  [Svara]

 • Lämna kommentar