Lofsan

Bugaboo Donkey All black

Vi har en Bugaboo Donkey som syskonvagn till Sixten och Baxter. Den går att ändra så att man kan skjuta ihop chassit och göra om vagnen till en singelvariant, smart särskilt om man bara ena barnet är på förskola och bebisen är hemma. Vår vagn har ett silverchassi och så har vi satt på ett svart chassiskydd för att skydda mot repor men jag fick precis veta att nu släpps Bugaboo Donkey All Black där hela chassit och alla delar tillsammans med tyger är mattsvart. Galet snyggt!


Den ny versionen av Bugaboo Donkey börjar att säljas i april, mono med en sittdel kostar 13000, duo med två sittdelar och en liggdel 16000 och twin med två av varje 17600.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Ann-Sofie 21 februari, 2013 at 19:54

  Hej! Jag funderar på hur denna vagns handtag är för en som är 1,80, just med tanke på att det är teleskophandtag och dom brukar kunna vara ganska låga,jag har bara haft vagnar med knäledshandtag till mina två barn. Är så sugen på en bugaboo om det blir en trea om några år! :). Tack för en superbra blogg! /Ann-Sofie

  [Svara]

 • Svara Lina 21 februari, 2013 at 21:06

  Hej!
  Såg dig på tv i söndags, upptäckte din blogg, har plöjt den och blev positivt överraskad- mkt bra tankar som jag kan ta till mig! Detta inlägget förvånar mig dock! Det är en mammablogg om träning står att läsa, hur kommer det sig att du gör ett inlägg som det ovan? Hade du beskrivit hur du joggade med vagnen eller körde intervaller i backar med den så hade jag på ngt sätt sett poängen med inlägget men nu känns det bara som ren och skär reklam- är det det?

  MVH, Lina

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Om du hade läst bakåt i bloggen så hade du vetat att jag är en riktig barnvagnsnörd som älskar barnvagnar så i min mammabloggsdel så ryms barnvagnsnyheter likväl som shopping av barnkläder. En väldigt stor del av mina läsare vill veta sånt här och jag försöker varva barninlägg med träningstips, kosttankar och vardagstjat så att alla ska bli nöjda. Nej, det är inte reklam utan bara ett inlägg om ett för en barnvagnsnörd stor nyhet. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar