Lofsan

Bugaboo Amsterdam

Äntligen kan jag berätta om ett av de stora projekt jag håller på med i höst. Om ett par veckor flyger jag ner till Amsterdam för att besöka Bugaboo’s huvudkontor!

Förutom att få träffa ingenjörer och designer ska vi besöka företagets showroom där de visar prototyper, gamla modeller av barnvagnarna och även kanske blivande storsäljare?! Bugaboo har på bara några år blivit ett av världens största barnvagnsföretag och det ska bli så spännande att få lyssna på historien bakom företaget, möta entreprenörer och inspireras. Bugaboo Donkey är ett perfekt exempel på när kreativitet, design och funktion går hand i hand.


I schemat under resan ligger en citytour inplanerad såklart, Amsterdam är en fantastiskt vacker stad som jag ser fram emot att få uppleva. Det finns några riktigt fina barnbutiker i stan och en stor Gstarbutik. Gstar är mitt favoritmärke, märket är från Nederländerna så jag hoppas på ett bra utbud. Kanske får en ny Bugaboo Bee följa med hem också?

Småbarnsförälder som jag är ser jag nog mest fram emot att bo på hotell och sova en hel natt ostörd. Hur ofta händer det? 🙂

Har någon av er varit i Amsterdam och kan rekommendera ett bra hotell? Några andra bra Amsterdamtips att dela med er av?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Miss Agda 4 oktober, 2011 at 14:14

  Åååh! Men HUR gick det där till!? Jag har varit i Amsterdam (bodde dock hos en kompis så har inga hotelltips) så kanske du vill ta med mig som guide 😉 Låter helt grymt, skulle jättegärna vilja besöka Bugaboo, iCandy och Mountain Buggys huvudkontor!!

  [Svara]

 • Svara Lisa 4 oktober, 2011 at 19:31

  Oj vad kul!! Och skönt 🙂
  Superfin stad verkligen!

  [Svara]

 • Svara Mimmi L 4 oktober, 2011 at 19:43

  Wow, vilket drömuppdrag! Grattis!
  Som Bugaboogalning är ju det önskedrömmen här också! Bee är ett toppenkomplement till Donkeyn, jag vet! 😉
  Jag har varit i Amsterdam, tre gånger. Men jag är lite dålig på hotelltips då jag dels bott hos bekanta och sen på hotell utanför Amsterdam, på pendlingsavstånd.
  De tips jag minns är Gassan Diamantsliperi. Man kan gå en guidad tur och få se och gissa priser på diamanter i olika prisklasser, rätt kul även om jag inte är så intresserad av pråliga smycketn. De har även en shop och en ”verkstad”. 😛
  Vi shoppade nog inte så jättemycket när vi var där, utan mer gick runt och tittade på byggnader, kanaler och åt en massa olika saker, tex kroketter ”från väggen”, sjukt mycket kolhydratmat.
  Kanske kommer på något bättre om jag får fundera lite.

  [Svara]

 • Svara ellenojag 4 oktober, 2011 at 22:41

  spännande!!

  [Svara]

 • Svara Linn 9 oktober, 2011 at 12:42

  Galet kul! Jag kommer ju också!

  [Svara]

 • Svara Linda 15 maj, 2015 at 21:51

  Hej!
  Vi ska till Amsterdam i sommar och tänkte passa på att köpa en Bugaboo Buffalo. Har du tips på några bra butiker?

  [Svara]

 • Lämna kommentar