Lofsan

Brunch på Marriott Björk Bar & Grill

Idag lämnade jag den här sjukstugan och fick lite tid till träning och sedan brunch med min kompis Anna och min syster Agnes.

Jag bokade bord åt oss på Marriott´s Björk Bar och Grill på Fridhemsplan klockan 12, perfekt att hinna träna innan! Den första sittningen lockade mycket folk och kön till både hovmästaren och varma buffén var lång. All mat höll dock hög kvalitet och buffén var både fräsch och väl underhållen.


Mer tjejtid till Lofsan är nya parollen!

Jag är för dålig på att hitta på saker utan barnen. Varannan helg ”försvinner” liksom när Hans barn bor hos oss. Då blir det mest att skjutsa runt och ordna mat och få ihop allt istället för att bara ta det lugnt. De helger när det bara är vi blir nästan heliga och så försöker vi enbart göra sånt som vi själva vill. Då blir det oftast att Hans och jag klistrar ihop oss och är oskiljaktiga. Det är ju sjukt mysigt men det är nyttigt för mig att vara själv ibland precis som att gräbsen älskar att vara bara med sin pappa ibland.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar