Träning

Bröllopsspecial

Idag publiceras en artikel hos Bröllopstorget där jag blir intervjuad. Artikeln handlar om hur man på kort och lång sikt kan lägga upp strategin för att skapa den bästa formen i bröllopsklänningen. Jag gillar inte quickfixes men visst finns det grejer man kan styra upp när det bara är några veckor kvar till bröllopet. Det bästa tycker jag är att starta projektet 1 år i förväg och med en smart och effektiv plan lägga upp träning och kost som på lång sikt både är hållbar och greppbar.


Klicka på bilden för att komma till artikeln!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Fru Minimalist 4 september, 2013 at 22:25

    Jag gillade verkligen ditt svar på sista frågan vad en fin och fit brud är enligt dig. Det var så slående och så sant och något väldigt många missar när det gäller att komma i form inför bröllop, sommaren, resan och dylikt.
    ”Jag tycker att starka kvinnor är snygga. Det är oerhört attraktivt med power, både inre och yttre. Breda axlar är snyggt tycker jag men det är framför allt i hållningen och i ögonen som styrkan och utstrålningen sitter. Den blivande bruden som har svultit sig in sin klänning saknar ofta den där lilla extra pondusen och tryggheten som är så attraktiv.”

    [Svara]

  • Lämna kommentar