Lofsan

Breakfast for champions!

Idag blev det en extra lyxig lördagsfrukost då vi somnade ifrån jordgubbarna vi tänkt äta igår kväll. De får pimpa gröten istället. Istället för vanligt tråkbröd så serveras nya brödsorter som vi fick levererade med bud igår, från Saltå Kvarn. Brödet bakas i Bromma med mjöl från kvarnen i Saltå och säljs i utvalda Stockholmsbutiker. Gå in på Saltå Kvarns facebooksida och anmäl dig om du också vill få hem massa bröd.


Nu fixar jag till mig lite för att sen åka i väg mot Solna och dagens event à la Mammabloggalan. Jag ska hem innan middagen och prisutdelningen men några timmar med lunch, föreläsningar och framförallt mingel med mina fina vänner ska först avverkas. Jippi vad jag längtar!

När Hans kommer hem från gymmet ska ni få en outfitbild, har till och med satt på lösfransar idag, jag har fått världens bästa skönhetscoach i form av Petra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

 • Svara Klara 5 maj, 2012 at 14:45

  Hej!
  Tack för en trevlig blogg med massa träningsinspiration!
  Jag undrar vad du har för inställning till proteinpulver? Äter du något och i så fall vilket rekommenderar du??
  Ha en fin lördag!
  /Klara

  [Svara]

 • Lämna kommentar