Lofsan, Röhnisch Running School

Bra start på dagen

I morse bestämde jag mig för att trotsa Stockholmssnöstormen och starta dagen med ett löppass från Röhnisch Running School. Jag modifierade lite; först 15 min uppvärmning med jogging, sen 15 min med 30 sekunder sprint, 30 sekunder jogging och 30 sekunder snabb gång, avslutningsvis 15 min jogging. Jag tränar sällan före frukost men detta kändes helt okej att köra på tom mage. Högre intensitet än så har jag svårt att ligga på utan att fylla på med mat innan träningen.

Efter passet satt det extra bra med gröt, smörgås och ägg och en varm dusch. Redo att kicka igång en lång dag på skolan!


Skidvantar och tjockmössan på huvudet och ändå kall motvind med snö rakt på fejjan. Ge mig vår!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Helena 20 mars, 2013 at 14:19

    Härligt! Helt rätt sätt att tackla snön på! 😀

    [Svara]

  • Lämna kommentar