Lofsan

Bra snabb mat

Hans är bortrest den lyckosten, att springa intervaller i sanddynerna på Tylösand är honom väl förunnat. Härhemma gnatar jag på med små gräbs.

Till middag idag stekte jag kycklingkorv till de små, pasta har vi alltid färdigkokt i kylen bara att värma. Till mig själv stekte jag fyra ägg och serverade tillsammans med kalkonskivor, keso och tomat. Slica upp allt och blanda till en härlig sörja. Väldigt lite kolhydrater (om man av någon anledning söker det), snabbt fixat, nyttigt och gott tycker jag. Tips från en gräsänka med små kockkunskaper som inte vill hamna i smörgåsträsket.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara i min lilla lilla värld 25 mars, 2012 at 19:38

  Hade kunnat vara min tallrik det där

  [Svara]

 • Svara Uppochhoppa 25 mars, 2012 at 20:09

  Du borde testa kesoplättar! Lade in steg för steg med recept i bloggen för någon dag sedan. Minilite ingridienser och riktigt bra med protein. jag äter dem med grädde och frukt, men man kan göra dem i ”salt version” också, med typ gräddfil och hackad rödlök och så!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Åh vad gott! Tack!

  [Svara]

 • Svara Karin FoH 27 mars, 2012 at 18:57

  Älskar att äta ägg på kvällen till middag. Bra med proteiner och funkar ju att variera så bra: coltingpannkakor, kesopannkakor, omelett, äggröra, stekt ägg, kokt ägg… osv. Allt lika gott!

  [Svara]

 • Lämna kommentar