Lofsan

Borta bra

Nu har vi kommit till ro här hemma, väskorna står i och för sig ouppackade fortfarande men båda små barnen sover och vi har ätit middag. Hans står i köket och förbereder jordgubbar med vispgrädde för oss att äta i soffan senare. Mysigt!

Vi hann bara vara hemma någon timme innan regnet vräkte ner på terrassen och barnen sprang in som våta hundar. Jahaja, ja jag skulle inte bangat att stanna kvar i Turkiet i alla fall. Om jag hade varit någon med bara regnsemester hade jag inte varit så peppad för hösttermin sen.

Flygresan hem gick väldigt bra även om Baxter var övertrött vid starten och väldigt ledsen. Men sen fick han sova i en baby bassinet på väggen två timmar och vaknade som en solstråle. Vi hade bästa platserna på flygplanet framme vid väggen, massa golvutrymme för barnen att leka på och nära TV-skärmen för Tom som gärna ville se En gång i Phuket.

Efter halva sommaren har vi sagt hejdå till Tom som åker till landet resten av sommaren nu. Normalt sett bor han varannat veckoslut hos oss men nu har vi kört fyra sommarveckor på raken, till Sixten och Baxters stora förtjusning. De ääääälskar Tom. Fast jag vet att han tycker att det är roligt att få vara äldst och storebror så tycker han att det är skönt att få vara i fred nu ett tag, det blir extremt intensivt när de tre hänger och nu har vi ju dessutom bott i en mindre lägenhet än hemma så då kan inte Tom stänga in sig på samma sätt som här hemma även om han lekt med kompisar i poolen på dagarna. Vi blir i alla fall den lilla familjen resten av sommarlovet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Ewa 15 juli, 2012 at 03:35

  Blir lite avis när jag läser att Baxter får sova i bassinette. Hur gammal är han? Jag ska flyga över Atlanten om ett par veckor med vår ettåring och måste hålla henne hela natten eftersom bassinette bara får användas tills de kan sitta upp själva eller högst 9 mån ålder…

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  12 kilo är maxvikten på den så vi la ner honom när han somnat och lyfte upp honom när han vaknade. Har aldrig hört några andra ”krav”.

  [Svara]

 • Lämna kommentar