Lofsan

Bolt, popcorn och så lite godis

Dagens nyhet är att lilla katten Otis numera inte heter Otis utan Sion. Titus blir Tight-Ass och Sion blir Say-On. Haha!

Systrar med Otis
Agnes och jag med Sion a.ka. Otis

Det innebär att Otis numera seglat upp på topplistan över potentiella namn till bebisen. Fast jag vet att Morfar kommer fråga varför bebisen är döpt efter en hiss.

Vi hade en trevlig brunch med nygräddade baguetter och Nintendo Wii Fit hemma hos lillaste syster.

Vi åkte sen till kyrkan för dop av lilla Alice och Tea. Hans är gudfar/fadder till Tea. Dopet följdes av kyrkkaffe, tårta och bullar i församlingshemmet. Flickorna fick fina presenter av all släkt och vänner. Vi gav den mest originella gåvan av dem alla: varsin get i Mocambique.

Den närmaste släkten samlades sedan hemma hos familjen för att mingla lite och beställa hem pizzor. Jag gjorde två stora glasstårtor med hallonsås till efterrätt som gjorde succé. Precis som min mage.

Nu är vi hemkomna och helt slut! Mina fossingar är svullna, jag har gottgjort deras tjänstgöring med ett fotbad och nu krypt ner i sängen. Vi har popcorn och lite godis i en skål och filmen Bolt på DVD. Så skönt att bara slappa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Elin 13 juni, 2009 at 23:07

  Bra att du spreadar nyheten!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Jag tar på mig ansvaret för det projektet!

  Men vad tycker du egentligen om att bebisen får heta Otis istället? Tror du Titus lackar då?

  [Svara]

  Elin Reply:

  Jag tror Titus kommer tycka det är najz, någon måste ju axla ansvaret som kommer med det namnet!
  (förövrigt tycker jag det vore ett av världens bästa namn katten skulle kunna få!)

  [Svara]

 • Svara Josse 13 juni, 2009 at 23:54

  Hihi ja visst är min bebbe knasig, gör ofta sådär i magen 😉

  Vilken härlig dag du verkar ha haft! 🙂

  [Svara]

 • Svara Elin 14 juni, 2009 at 23:44

  (fast jag menade självklart bebisen och inte katten!)

  [Svara]

 • Svara tommarp 14 juni, 2009 at 23:57

  Du..läs på Reddings historia..

  [Svara]

 • Lämna kommentar