Lofsan

Boktips för dig som är gravid

Jag har ett par personer i träningsbranschen som har lärt mig väldigt mycket genom åren. Jonas Lissjanis och Maria Wigbrant hade jag möjlighet att lära känna under min PT-utbildning för 10 år sedan när de båda var lärare på SAFE. Deras första två utgåvor av boken Stark Glad Gravid har varit min bibel i min egen gravidträning men framförallt i arbetet med alla gravida klienter jag möter i mitt jobb som PT. Jag har träffat och tränat med över 100 gravida kvinnor hittills, med varje kvinnas individuella förutsättningar och utgångsläge i fokus. Nu har den tredje utgåvan av boken kommit ut och denna gång är Ellinor Rehnström modell. Ellinor och jag har jobbat mycket tillsammans, bland annat i ett träningsreportage till Vi föräldrar. Nu är hon mamma till en underbar liten flicka.

Om det är någon bok som en gravid kvinna ska läsa och faktiskt har nytta av oavsett träningsstatus så är det denna!

 

Stark-glad-gravid-omslag

 

gravid

Ellinor fick agera träningsmodell till en artikeln jag skrev till Vi föräldrar om parträning under graviditet

 

g

Somayeh till vänster är numera min kollega på Rosa Skrot, detta jobb var sjukt kul att göra. Det var typ 8 grader varmt och vi låtsades att det var sommar. Folk som promenerade förbi oss hade dunjackor. Fotograf: Lina Adamo

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Jämtlandshanna 23 oktober, 2014 at 12:56

    Den boken köpte jag när jag var gravid. Väldigt bra även om jag faktiskt inte tränade så mycket som jag hade trott att jag skulle göra. 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar