Lofsan

Bokmässan 2015

 Jag har flera dagar kvar att blogga om från vår vecka i Alperna men emellan smiter jag in med en liten hälsning från Bokmässan i Göteborg där jag var i söndags.
 
 Det bästa med att få ge ut böcker på ett stort förlag är all hjälp jag kan få med att boka in olika event och att sprida boken. Norstedts har en gigantisk monter på Bokmässan och eftersom det är många riktigt stora författare som ges ut av Norstedts så är det riktigt roligt att få vara en del av Norstedts gäng!
 
 Jag hade två stycken presentationer inbokade på mässan, en på stora Hälsoscenen där min förläggare Michaela intervjuade mig under 20 minuter och en lite kortare i Norstedts monter också tillsammans med Michaela. Vi pratade mycket om hur man gör träningen mer betydelsefull i resten av livet och träningsfeminism. Det är två ämnen som ligger mig väldigt nära hjärtat och jag är så glad över att få prata om det i såna här typer av forum!
 
 Med mig i väskan hem från Göteborg hade jag flera nya böcker till barnen från vår favorit Jan Lööf och två väggalmenackor; en Pettson och Findus med en kolumn för varje familjemedlem och den klassiska Scouternas. Succé härhemma!
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Elin & Loe 29 september, 2015 at 09:04

  Underbart! Gud vilket härligt liv du lever. Vi har båda två som mål att bli lika stor och framgångsrik som du inom hälsobranschen. Tack för all inspiration!

  [Svara]

 • Svara Marie 29 september, 2015 at 18:58

  Hej! Har precis fått hem din mammaträningsbok! Har en son som nu är 9 mån. Och fick idag reda på att jag är gravid igen! Väldigt tidigt men ändå. Hur ska man tänka med träningsprogrammen när man är gravid?
  Med vänlig hälsning, Marie

  [Svara]

 • Lämna kommentar